,

All Inclusive Turkije - Alanya, Side, Marmaris


All inclusive Turkije, De Mooiste plaatsen: Marmaris, Bodrum, Alanya, Atalanya, Side, Belek
Pleuntje heeft onderzoek gedaan naar de beste en populaireste badplaatsen en hotels van Turkije.

Op http://all-inclusive-turkije.blogspot.com/ staan de resultaten van de leukste badplaatsen met een aantal links naar websites met de top 5 resorts inclusief goedkoopste reiaanbieder! , lekker makkelijk dus!


En het zijn echt de mooiste all inclusive resorts van Turkije


Mvg. All Inclusive Vakantie Overzicht

Bookmark and ShareBron: http://all-inclusive-vakantie.blogspot.com/

Persoonlijk

Genieten van het ongerepte Spanje

Glooiende heuvels met olijfbomen en verspreid liggende Spaanse huisjes. Een koele slok wijn op een overschaduwd terras. Een ademloos mooie omgeving met Moorse overblijfselen die tot de verbeelding spreken. Vogels die de zinderend blauwe lucht doorklieven boven bomen met vers fruit dat voor het grijpen hangt. Of liever een duik in het verfrissende zwembad na een tocht te paard door een beschermd natuurgebied of na een sportieve dag op een van de vele golfbanen? Kiezen voor rust of activiteit op ieder moment in ieder seizoen.
Lijkt dit een vakantiedroom? Bij La Casita Vakantiehuizen wordt het werkelijkheid!

De accommodaties van La Casita Vakantiehuizen staan allen in het uiterste zuiden van Spanje, net buiten de drukke toeristische kustlijn van de Costa del Sol.
In een natuurlijke omgeving tussen fruitbomen en olijven heerst hier de rust die afwisseling biedt van het drukke bestaan thuis.
Heeeeeeeeeeeeeerlijk

Meer info op :La Casita