,

All Inclusive vakantie reizen van Peter Langhout

All Inclusive vakantie reizen van Peter Langhout
Peter Langhout Reizen is een zeer actieve en Ambitieuze reisorganisatie. Zij organiseren diverse vakanties voor een zeer brede doelgroep oa Kinderen enAlle InclusiveVakantiereizen

Doordat er groot wordt ingekocht en doordat de Consument Rechtstreeks boekt, zijn de prijzen uiterst scherp. De keuze is onbeperkt en het aantal reizen Jaarlijks groeit.

Wat dacht u bv van 11 dgn Middellandse Zee KerstCruise-MSC Fantasia


Peter Langhout is een toppertje!
Voor meer info zie:
All inclusive vakanties
Door All Inclusive Vakantie spotter
Bookmark and Share


Bron: http://all-inclusive-vakantie.blogspot.com/

Persoonlijk

Genieten van het ongerepte Spanje

Glooiende heuvels met olijfbomen en verspreid liggende Spaanse huisjes. Een koele slok wijn op een overschaduwd terras. Een ademloos mooie omgeving met Moorse overblijfselen die tot de verbeelding spreken. Vogels die de zinderend blauwe lucht doorklieven boven bomen met vers fruit dat voor het grijpen hangt. Of liever een duik in het verfrissende zwembad na een tocht te paard door een beschermd natuurgebied of na een sportieve dag op een van de vele golfbanen? Kiezen voor rust of activiteit op ieder moment in ieder seizoen.
Lijkt dit een vakantiedroom? Bij La Casita Vakantiehuizen wordt het werkelijkheid!

De accommodaties van La Casita Vakantiehuizen staan allen in het uiterste zuiden van Spanje, net buiten de drukke toeristische kustlijn van de Costa del Sol.
In een natuurlijke omgeving tussen fruitbomen en olijven heerst hier de rust die afwisseling biedt van het drukke bestaan thuis.
Heeeeeeeeeeeeeerlijk

Meer info op :La Casita